Om oss

Kalmar Trafikskola grundades år 1947 av Abbe Blomgren och är en av Kalmars äldsta och mest respekterade trafikskolor.

Med erfarna trafiklärare, digitalt utbildningsmaterial, bra lokaler och fräscha fordon ger vi våra kunder bästa möjliga förutsättningar att ta sitt körkort så snabbt och smidigt som möjligt.

Markus

Trafikskolechef

Ann-Sofi

Administratör

Ewa

Trafiklärare

Ellinor

Trafiklärare

Anna

Trafiklärare

Erica

Trafiklärare

Annica

Trafiklärare

Pelle M

Trafiklärare

William

Trafiklärare

Pontus

Trafiklärare

Tobias

Trafiklärare

Tom

Trafiklärare

Emma

Trafiklärare

Madelene

Trafiklärare

Pelle L

Trafiklärare

Inte bara en körskola

Kalmar Trafikskola erbjuder förutom körkortsutbildning till allmänheten tilläggstjänster, konsultverksamhet till organisationer, myndigheter och företag, som rör fordon och trafik. Samtliga tjänster utförs med hög kvalitet, flexibel pedagogik och lyhördhet för kundens behov.

Sveriges Trafikutbildares Riksförbund

Kalmar Trafikskola är medlemmar i STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund). Vi följer Transportstyrelsens och Trafikverkets föreskrifter och har det senast uppdaterade utbildningsmaterialet för att din utbildning ska bli så effektiv och kvalitativ som möjligt.

Vi anpassar utbildningen efter dina förkunskaper och du kan lita på att vi har den kunskap som krävs för att du ska få en god utbildning.

On Via Trafikutbildningar

Sedan 2019 är anrika Kalmar Trafikskola även en del av On Via trafikutbildningar – Ett av Sveriges absolut mest kompetenta trafikutbildningsföretag. Detta gör att vi kan utvecklas och vara en modern trafikutbildare i framkant.

Förutom kvalitativa trafikskolor med fokus på både lätta och tunga behörigheter bedriver On Via även gymnasial utbildning inom transport, trafiklärarutbildning, fortbildningar som YKB och trafikövningsplatser med halkbanor och riskutbildning. Detta gör oss tillsammans med On Via till en av Sveriges mest kompletta och kvalificerade aktörer inom trafikutbildning – alltid med kvalité och lokal anknytning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med körkortet!