Jobba hos oss

Vi är en modern arbetsgivare med målbilden att vara Sveriges bästa trafikskola. Vi värnar om ett öppet och trivsamt arbetsklimat och sätter våra kunder i fokus när det gäller utbildningen.

Har vi ingen tjänst utlyst så får du gärna höra av dig ändå med en spontanansökan - vi är alltid öppna för en dialog med bra människor som kan bli en del av vårat team!

Lediga tjänster

Just nu har vi ingen ledig tjänst hos oss i Kalmar, men du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan via knappen ovan.

Du kan också gå in på vår koncernsida för att se om det finns någon av våra andra trafikskolor som söker personal! Kanske kan du tänka dig att åka mellan olika orter under en period tills en ny möjlighet öppnar sig. Passar inte någon av tjänsterna dig men du kanske känner någon duktig person i branschen så får du gärna tipsa om oss!

Jobba på annan ort!

On Via Trafikutbildningar finns representerat genom ca 20 olika verksamheter på olika platser i Sverige. Med en unik bredd i våra verksamheter har vi också en unik kunskap i branschen.

Våra verksamheter växer hela tiden och vi söker ofta efter bra människor som kan bli en del av vårt team. Hittar du ingen ledig tjänst som passar just dig på en specifik ort så är vi öppna för spontanansökningar inom våra områden och verksamheter. 

Se lediga tjänster här!

 

Jobba hos oss

Spontanansökan

Spara 1080 kr med sommarpaketet

Vi har öppet hela sommaren! Just nu kan du spara 1080 kr om du köper vårt populära sommarpaket som innehåller komplett digital teori med obegränsade övningsprov, riskettan samt 3x körlektioner på 55 minuter!